Een keifijne combi: Sonny’s Inc. & Keiplein

Hilversum Alive 2017 is geen Hilversum Alive, zonder Sonny’s Inc. Ook dit jaar zijn ze natuurlijk weer van de partij. Op vrijdag 23 juni staat  Sonny’s Inc. on stage @ het Keiplein.

25 jaar geleden is Entertainmentband Sonny’s Inc. ontstaan door initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

Hij ging op zoek naar goede, conservatorium geschoolde musici die dezelfde passie en visie hadden en entertainment hoog in het vaandel hadden staan. Zo werd al snel een 7-mans formatie geformeerd. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire. De band was er klaar voor!

Sonny’s Inc. bestaat uit 7 muzikanten waaronder Sander Tournier op toetsen, Huig Ouwehand op bas, Ramon Braumuller op drums, Job Kaihatu op gitaar, David Rockefeller op trompet en Arjan Muusz op saxofoon. Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

Kom alvast even lekker in de zomerse juni sferen…

By | 2017-05-13T02:50:29+00:00 maart 9th, 2017|Categories: Algemeen, Keiplein|

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.